السبت، 21 مارس 2015

طريقة عمل الكبدة الاسكندراني

 يلا نعرف ازاي نعمل طريقة الكبدة الاسكندراني 

الكبده الاسكندرانى , طريقه عمل الكبده الاسكندرانى , اتعلم ازاى تعمل الكبد الاسكندرانى , كيفيه عمل الكبده الاسكندرانى , ازاى تعمل الكبده 
النهاردة جيبين ليكم طريقة شهية وجميلة لعمل الكبدة الاسكندراني وتعتبر الكبدة الاسكندراني من الاكلات الشهية لولادنا وعايزين نعملها بطريقة مفيدة وصحية .

المقادير:

الكبدة حسب الطلب بس لازم تكون شرائح 
فلفل رومي الوان حوالي 4او5 او6 قطع 
فلفل حار حسب رغبتك 
بصل شرائح 

التتبيله:

4 او 5او 6 فصوص ثوم مدقوق 
خل وليمون وملح وفلفل 

الطريقه:

نجيب الكبدة ونغسلة كويس بالخل وكمان الليمون




نتبلها بالثوم المدقوق والخل والليمون والملح والفلفل وتتنقع لمدة نصف ساعة 

ونقطع الفلفل الحار والعادي والرومي شرائح



ثم نخلطهم ونجيب طاسة ونحط فيها زيت ذرة اوعباد براحتك ونحط فيها الكبدة 



وسيبيها تغلي علي نار عالية ثم نوطي عليها ومتضفيش ليها مية هي هتنزل ميتها وتستوي منها في نفسها .. بعد كده على عليها النار لحد ما تستوى



بعد ما ميتها تنشف اعدى قلبيها لحد ما تتحمر فى الزيت اللى انتى كنتى مستخدماه

0 التعليقات:

إرسال تعليق